Eat what you want day!

Har aldrig hört talas om detta... men idag, den 11:e maj, är det tydligen en speciell dag! Nämligen internationella ät vad du vill dagen!!! :D När jag hörde om det var jag ju tvungen att ställa mig och baka! ;) Blev chokladcupcakes med en hemgjord frosting, blev rätt så god :D Det är än inte försent att fira denna speciella dag!! :D Kolla skafferiet eller stick iväg till närmsta affär och inhandla just det du vill ha!! För att motivera er att fira denna dag så ska jag riktigt sukta er med lite bilder från Weheartit
FLEER HÄRLIGA BILDER HÄR

Spoootify

Ungefär såhär ser min musiksmak ut just nu. I alla fall det mest spelade på min spotify! :)
Klicka på bilden för att komma till mitt spotifykonto ;)

I wanna rock

Hallå folket! Var ett tag sen huh? Vad gör jag på dagarna då? Försöker hänga med i skolarbetet, drar runt och spelar gitarr.. Igår var jag fotograf på en rockfest. Fotade porträttbilder, mingelbilder och konsertbilder (min pappas band ;) ) Var skitkul! :D Har tittat igenom lite gran! Lägger kanske upp några bilder om jag anser att det är värt för er att se ;)
Och ja.. jag har mössa på mig inomhus... ni ska veta, det är skitmysigt! :P
Som extra information (intresseklubben bör anteckna) så har jag haft på mig den hela dagen. Håret är en enda mess sen igår xD

DIY - Tygkasse

För några dagar sedan gick jag igenom min garderob. Grovrensning kan man verkligen säga då hälften av kläderna ska ärvas av småsyskon eller lämnas bort. Jag hittade en gammal t-shirt som jag växt ur men som har ett fint tryck! Då mindes jag ett tips jag sett i en tidning, hur man gör om en t-shirt till en tygkasse!
Först klippte jag bort ärmarna, men lät sömmarna vara kvar. Jag ritade ut en cirkel med hjälm av en tallrik och klippte ut i halsen också.
Så vände jag den ut och in och sydde igen den längst ner.
Tada! En tygkasse! Hur lätt som helst!

Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0