Granit

Förra helgen var jag inne på Granit med Matti och Vilma. Skulle leta anteckningblock (vilket jag hittade) men fann även att par andra mysiga saker. Rökelser (doftar så sjukt galet gott!) och en glasburk. Matti sa att det skulle vara häftigt att ha sand i den. Jag har funderat på om man skulle kunna ha sand ifrån Cala Major stranden (min favoritstrand på Mallorca) i en burk eller liknande, så nu när vi hittade denna "burk" eller vad man ska säga så köpte jag den! Nu återstår bara sanden... xD

Society killed the teenager?

Det är dåligt med uppdaterande på denna blogg. Och jag tänker inte ställa mig och förklara mig med skolarbete osv. (fastän det är det som är orsaken). Det är väldigt mycket i skolan nu. Ska skriva två artiklar (en på engelska och en på debattartikel på svenska) och ett brev på spanska. I den engelska artikeln skriver jag om en fras som det snackas mycket om på internet nu; Society killed the teenager.
Denna generations tonåringar är mer deprimerade än någonsin. Vad beror det på? Grupptryck? Medians tryck? Det är det jag skriver om just nu helt enkelt.

Be healthy and strong, not starving and skinny

Så, du har bestämt dig för att äta hälsosammare och börja träna mer. För att (vilken kvinna strävar inte efter det?) få en snygg och hälsosam kropp. Jag har själv blivit mer intresserad av vad jag stoppar i mig på senaste och letat efter bloggar om detta. Och man märker skillnaden mellan bloggar och bloggar.
Snälla ni! Var uppmärksamma med vad för slags blogg ni är inne på! Bara för att någon skriver om att gå ner i vikt betyder det inte att den vet allt och har rätt! Det finns så många bloggar där man tydligt ser att deras hälsotips inte är hälsosamma! Om du trodde att tipset var hälsosamt som sa att du ska sluta äta, så är det inte det! Gå efter förnuft!
En blogg som är inspirerande och (enligt min bedömning) hälsosam, är denna tumblrblogg:
Hon delar med sig av hälsosamma val, träningstips osv. Värt att läsa!

Hey Nimrod! Everything All The Time, you are an American Idiot!

Jag är trött, det är sent, så ursäkta rubriken. Försökte få med skivorna jag köpte idag i en mening, vad tycks? Ni som har listat ut vilka skivor det handlar om har mycket god musiksmak enligt mig! ;)

Nimrod - Green day
Everything All The Time - Band of horses
American Idiot - Green day
Jag ÄLSKAR skivor. Spotify i alla ära, men det kan aldrig ta skivornas plats i mitt hjärta. Jag vet inte, men det känns mer äkta för mig när musiken är från en skiva. Många säger att man inte hör skillnad, men jag känner i alla fall en skillnad. Så även fastän det ekonomiskt inte är så himla smart att springa och köpa skivor, så gör jag det, och jag anser att det är värt det!

Kony 2012

Hört om Joseph Kony? Förvånar mig inte om du inte har det. Låt mig berätta att han är rankad som världens värsta brottsling. Varför? För att ha kidnappat 30 000 barn och tvingat de till sexslavar och till att bli barnsoldater. Är det inte konstigt att vi inte hört talas om honom?
.
Genom att göra honom känd hoppas man kunna fånga honom, i år, 2012! Se videon. Den är en halvtimme lång, men HELT klart värd att se! Bra gjord och inspirerande till att vilja hjälpa till!!
Dela den på facebook! Lägg upp på din blogg!!

Fröken klämkäck

GOOOOOODMORGON!!!! Hur har lovet varit??? Hoppas det varit SUPER!! Själv har jag försökt lära mig åka snowboard och fick en mindre hjärnskakning på köpet. Gick dessutom på AVICII med Fanny och Hanna. Där en läktare rasade, men märkte ingenting så ingen skada skedd. Börjar veckan med en NYTTIG OCH PROTEINRIK smoothie. Receptet hittar nu HÄÄÄR, fast jag hade blåbär istället för hallon. Ha en BÄST dag alla!!
Ja... ursäktar mitt klämkäcka skrikande. Men det är nog det enda som kan hålla mig vaken. Tvingar mig själv att le mot min spegelbild när jag helst av allt skulle vilja gå och somna om... Men life's a bitch.

Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0