...and the reason is you

Skrivtorka.

Jag har knappt kunnat skriva något på över en månad! Det är svårt för folk att förstå, men jag ska försöka förklara hur jag känner. Och om inte annat, så får jag skriva av mig lite.
.
Att skriva är för mig ett sätt att få utlopp för mina känslor, att göra någonting av sina tankar. Precis som det för andra är att träna, eller måla, eller något annat man brinner för i livet! Vad händer då när man inte kan längre? Om man bryter benet, får slut på färg och inspiration eller, får skrivtorka?
.
Om jag ska beskriva hur jag känner det när man haft skrivtorka ett tag, så är det som att bära på en klump inom sig. Som om känslor samlats på hög och inte får komma ut. Det känns verkligen bokstavligen som att bära en sten i bröstkorgen! Ja, nästan i jämförelse med sorg... Jag blir galen, rastlös!
.
Just nu har det hänt jobbiga saker i mitt liv, jag vill inte gå in på det för mycket. Men jag jobbar mig igenom det, och jobbar för att få tillbaka inspirationen till skrivandet! Dessutom har bloggandet blivit lidande, men om jag får tillbaka känslan, så kommer garanterat fler inlägg att bli av!

Kommentarer
Alice skrev:

Jag förstår, har de hänt något?? jag finns! prata??<3<3<3

2012-02-20 @ 09:09:17
URL: http://missmeat.blogg.se/
Fanny<3 skrev:

We will wait for you! ;D <3

2012-02-21 @ 14:44:03
Lollo<3 skrev:

Du kommer klara sig igenom detta, och jag finns här! Älskar dig enormt! <3

2012-02-22 @ 13:50:47Namn?
Kommenterar du ofta?

E-postadress? (bara jag kommer att se det)

Har du en blogg?

Här skriver du vad du vill ha sagt :)

bloglovin
Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0