Ever had the thought?


My dream room

Hittade denna på damnlol. HUR INSPIRERANDE??? :D

Violet!

Jag saknar mitt lila hår. Jag gör verkligen det! Trivdes så himla bra i lila! Bättre än turkos faktiskt. Vill färga snart men måste då dra till stan och köpa färg. Tills dess gottar jag mig i we<3it bilder :) Klicka HÄÄR för att se min we<3it lista med inspirerande frisyrer!
Såhär såg jag ut i somras! :D

You used to love me


Bucket list

Vi drömmer. Det gör vi alla. Även fastän vissa inte vill erkänna det. Säger att "Men jag har inga drömmar om framtiden". Men om man bara tänker efter så har man en massa drömmar! Det behöver inte vara stora drömmar som att bli världens största popstjärna. Det kan lika väl vara små drömmar, som att Använda lösnaglar, eller sova under stjärnorna.
Bild we<3it
Själv har jag börjat göra en "Bucket list". En lista på saker jag vill göra innan jag dör! I skrivande stund har jag skrivit 150 punkter. Delar kanske med mig av några i framtiden för att inspirera er att också göra en bucket list! Det är jättehärligt att få drömmar nedskrivna. Och om inte annat, så är det väl kul att läsa om 15 år och se om något gick i uppfyllelse? ;)

In Flaaaaames

SÅ SJUKT GRYMMA DE ÄR!!! Konserten var en dröm! Hann se ett av förbanden innan också, Trivium, sjukt bra de med! Köpte en t-shirt som minne därifrån också, med In Flames senaste skiva, som motiv.
Sounds of a playground fading, med mina favoritlåtar Deliver us och Liberation
Taget med min mobilkamera. Brusigt, jo... Men inte SÅ dumt i alla fall?

Weekend

Gick på In Flames konsert med Lollo! (Berättar mer om det i ett senare inlägg, när jag laddat upp lite bilder och så ;) ) Hårdrock ftw!!! De var skitbra och hela publiken var i extas!
Körde Laserdome! Sprang och sköt på små 10-åringar! :D Men de var kaxiga som sjutton så känner inga samvetskval ;)
Dags att bli frälst efter helgens synder? Gick på gudstjänst. Har nu inlett min konfirmation!

Magazines!

Ni kanske undrar vad jag har gjort denna tid jag inte bloggat? Well... jag har faktiskt använt mig av all min lediga tid till att rensa bland mina tidningar som jag sparat sedan 2006.... Och... är ännu inte klar! Så jag ska nu duscha och sedan ska jag sätta igång igen... Eller så sover jag sen... Beror på hur trött jag är då! ;)
Nu ska det bort ;)

Vad skulle du välja...?

Ni vet de där frågorna man kan få... vad skulle du göra/välja...? Vara blind eller vara döv? Egentligen så är det inte ett val du måste göra... utan mer en fråga som undrar mer om vem du är som person.
.
Just denna fråga, om jag skulle välja att vara blind eller döv, ställdes jag framför idag. Och efter statistik är folk hellre döva än blinda... (Observera att detta inte är någon fastläggande statistik, så det är ingenting ni bör ta på för stort allvar).
.
Och ja... Jag får panikkänsla när jag tänker på hur hemskt det måste va att vara blind. Nästan klaustrofobiskt! Men samtidigt.... Jag tror att jag skulle kunna hantera det bättre än att vara döv... Tänk er bara!! Att aldrig mer höra musik! Att aldrig mer höra någons röst!? Men samtidigt!!! ALDRIG MER SE NÅGONS ANSIKTE!! ALDRIG MER SE ETT LEENDE, ETT PAR ÖGON?!
.
Okey... slutsats.... jag väljer nog inget av det!!
Haha! Detta inlägg blev ju väldigt givande! xD När jag började skriva inlägget hade jag valt att vara blind... Men som ni ser... Så ändrade jag mig xD

11-11-11

Någon som lagt märke till dagens datum?
Förutom att en massa människor ska gifta sig idag och att många barn som föds idag blir döpta till Elva/Älva... Så borde inte något häftigt hända idag? Något som gör denna dag minnesvärd! Haha! Eller så är hela grejen så överskattad! xD Men klockan 11:11 är väl en speciell minut? Jag kommer att jubla i alla fall ;)

Off I go

Ska snart iväg på dansen/sången/teatern... Men ska försöka hitta ett par skor innan... Wish me good luck ;) Presenterar de senare på bloggen om det blir något av det ;)
Jaag och Vilma :)

Hot Topic

Gjorde lite snabbt detta collage. Det är skitsnygga t-shirts från Hot Topic! Skitcoola grejer har de! ... Synd att de inte finns i Sverige bara... :(

Big business!

Tänkte bara berätta...
Att jag och Vilma har ett litet projekt på G! ;) Eller litet och litet... ett rätt så stort projekt faktiskt! Men det är en hemlis tills vidare! En överraskning till er läsare! Yeeey! ;)

Embrace your Flaws!

Se, älska, inspireras! <3

Home sweet home

Hemma igen! Haft en supermysig vecka med underbara vänner! <3
Som alltid i slutet av lov.. så har jag ingen lust att komma igång med skolan igen. Men jag vill ändå till skolan för att träffa alla igen! På tal om det... Hittade skolfotot i brevlådan idag! Kanske visar det senare ;)
En bild från Halloweenfesten; Malin, Johanna, (Ett spöke), Hanna & Mimmi

Dream big and dare to fail


Simply Different

Tröja ♥ New Yorker
Köpt idag! :)

Vad händer och fötter?

Haha! Tog nyss en bild på mina fötter av en helt galen och udda anledning! xD Men jag hoppas han blir glad nu! :D Så här bjussar jag på en bild på mina fötter (och händer!!) ;) Vad händer och fötter då? :P

It's a kind of magic

Om man går på Placa Major hittar man Musse Pigg, en pirat och andra figurer som gärna blir fotograferade med turister (i utbyte mot en liten slant). Men denna är min totala favorit! Stod i en evighet och försökte lista ut HUR han kunde sitta i luften! Folk var framme och viftade under och runt omkring honom. Men fick tillslut dra slutsatsen:
It's a kind of magic! ;)

A fallen Angel

Så på Halloweenfesten var jag alltså en fallen ängel! Haha! Hade gjort en gloria av foliepapper, hade en klänning med öppen rygg där pappa målade ett par ärr och sminkade mig i väldigt gotisk stil.
Som sagt... Så älskar jag att klä ut mig! :D

Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0