Black&Pink

Imorgon så börjar skolan igen! Lovet har gått himla fort men man har ändå hunnit med en massa! Men jag tycker att lovet timat slutet ganska bra. Höll på att tröttna på att inte ha ngt vettigt att göra. Vilket INTE får hända ;)
Idag åkte Alice och jag inlines längst strandpromenaden. Vi åkte inge vidare fort utan tog det ganska lugnt. Vi bestämde oss för att sprida glädje till människor och vinkade till passerande bilar.
Resultat: 7 vinkade tillbaka varav några log mot oss! :D
Sen drog vi in i stan och kollade runt på rean. Förvånansvärt så var det mesta öppet trots att det är söndag. Jag köpte förts ett par skosnören på El Corte Ingles. Men så hittade jag ett kitt med 3 olika färger på skosnören för samma pris på New Yorker! Kände mig då lurad av El Corte, men när det handlar om 1,90 euro så orkar jag inte bry mig :P
Mycket av det jag köpte gick i svart och rosa. Ett par av skosnörena (rosa) har jag satt på mina svarta skor. Så köpte jag en rosa-svart tröja och lite annat som jag senare när jag kommit hem upptäckte att även den följde färgschemat. Men jag var väl på svart-rosa humör idag ;)
.
Skosnören i massor! :D

Kommentarer
Lollo <3 skrev:

Fett snygga grejer! :D <3 <3 <3

2011-01-10 @ 22:53:45
URL: http://locri.blogg.se/
Vilma skrev:

Snyggt!! :D <333

2011-01-11 @ 07:25:24
URL: http://wiipp.blogg.se/Namn?
Kommenterar du ofta?

E-postadress? (bara jag kommer att se det)

Har du en blogg?

Här skriver du vad du vill ha sagt :)

bloglovin
Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0