Dagens skratt!

Förutom att jag skrattat så mycket med mina kompisar idag så läste jag ett otroligt roligt skämt i Julia idag! Här kommer den :lol:
En papegoja flyger in i en kyrka och säger till prästen:
- Jag vill ha en cola!
- Du får ingen cola! svarar prästen. Papegojan flyger iväg men kommer snart tillbaka och säger på nytt:
- Jag vill ha en cola!
- Om du kommer tillbaka en gång till och frågar efter en cola så spikar jag upp dig bredvid Jesuskorset! Papegojan flyger sin väg men kommer sen tillbaka igen.
- Jag vill ha en cola!
Prästen säger ingenting utan tar bara papegojan i vingarna och spikar fast honom bredvid Jesuskorset. Papegojan hänger tyst på väggen ett tag innan han vänder huvudet mot jesus och kraxar fram:
- Ville du också ha en cola?
Haha! Vet inte vad ni tyckte men jag tyckte den var jättekul! :lol:

Är med hanna och Lollo på skolgården. Loll...

100531_113350 (MMS)

Är med hanna och Lollo på skolgården. Lollo har nya skor. De gröna conversen är Lollos. De blå är mina och de andra är hannas


Rekord!

Igår slog antal unika besökare rekord här på Mowii! 19 unika besökare! :D Tack! Ni som äger stora bloggar fnyser säkert nu men. I'm happy :D
Sen måste ju tacka alla som tittar in på min blogg så regelbundet! Ni går aldrig under 7 unika besökare per dag :D

Uppsvullen öronsnibb

Nu har öronsnibben svullnat upp. Trodde att jag klarade nikel men trodde tydligen fel. Måste gå utan örhängen ett tag nu :( hmmm... tråkigt eftersom det är en så lätt och snygg accesoar! Funderar på att ta ett till hål när det lagt sig. Några jag känner har det och det är så himla snyggt! :D

Fototävling!

Nu kör en fototävling igång här på Mowii!
Temat är: Utomhus!
Det spelar ingen roll vad som är motivet! Men nu vill jag få ut alla fotografer i sommarvärmen och fotografera! :D
Regler:
* Jag vill att DU ska ha fotograferat bilden. Inte en syster eller en förälder eller en kompis. DU.
* I och med att DU ska fotografera bilden så får du inte sno en bild från någon annan via internet. Men så är det ju alltid.
* Redigering i fotobehandlingsprogram är tillåtet. MEN. Man måste tänka efter vart gränsen går. Jag vill ha en så orginalliknande bild som möjligt. En överbehandlad bild har minde chans att vinna.
* Du får delta med max 2 bilder.
* Sista inlämningsdagen är den 30:e juni. Maila ditt bidrag till michson1958@hotmail.com

Vinnaren:
Jag utser en vinnare någon gång i juli. Vinnarbilden publiceras på min blogg tillsammans med namn (frivilligt) och bloggnamn (frivilligt).
Priset blir en header av mig. Ungefär i den stilen som min header är men med dina bilder (och självklart med utseende efter eget önskemål). + en länk till din blogg som kommer att sitta på min blogg fram till jul!

Så gullig :)

Hittade en bild som var sååå söt!!! Ngn som vet vad dessa gubbar kallas för?
Text: Look what you did!
It started feeling funny when i first saw you and now.
Look at it!

Tyckte den var så otroligt söt, men det ligger något läskigt över de...

Var kan jag ladda ner gratis filmer med Michael Jackson?

Tja. Rubriken säger ganska mycket om min fråga. Jag undrar om ni som läser vet någon hemsida där man kan ladda ner klipp på Michael gratis. Alltså som en fil till datorn. Med intervjuer, danser osv. Skulle bli överlycklig om någon vet :)

Ligger och ska sova nu. Var jättetrött ida...

100526_215746 (MMS)

Ligger och ska sova nu. Var jättetrött idag så jag går och lägger mig tidigare ikväll. lyssnar på star fm


Musikspelare i bloggen - vilken grej!

Hej alla läsare! La nu in en ny funktion i min blogg. Medans ni läser på min blogg kan ni spela musik som jag gillar! :D Hur bra grej som helst! Rekommenderar verkligen det till alla bloggare! Puss! Hoppas ni kommer att gilla låtarna jag valt. (Blev inte så många nu)

Hjälp mig!

Nu känner jag att bloggen är på väg att ta in vatten och sjunka med fören först och aktern upp i skyn. Känner att jag verkligen inte har någonting att skriva om. När jag läser mina inlägg så håller jag ibland på att dö av tristess och undrar hur ni överlever det! Det ska vara kul, spännande att läsa min blogg! Något som man kan längta till! Snälla! Maila mig eller kommentera detta inlägg för idéer om vad NI vill att jag ska skriva. Pliiizz, help me!

WWF

Sitter och halvtittar på ett program. Om människokroppen. :)
Sitter också och letar efter ett sätt att skicka in pengar till WWF. För ett år sen hade jag en tidning som jag gjorde och sålde till mina kompisar. Vi fick in 180 kr som ska till WWF! Det är bra! Tack alla som köpte tidningen av mig!

Ny header

Som ni säkert ser (ni som brukar kolla in på min blogg) så har jag bytt header. Blev faktiskt ganska nöjd med denna. Jag använde mig av gimp och picnik på M:et. Som den observante märkt så har jag också ändrat underrubriken. Efter att en fågel viskat i mitt öra att det fanns en massa bloggar med underrubriken "Allt mellan himmel och jord" så har jag nu ändrat det till "I dreamed a dream".

Lite tid, ledsen

Som ni säkert märkt har jag inte bloggat på evigheter. Anledningen är att jag helt enkelt inte har tid eller orken att göra det. Jag låter säkert jättetråkig nu men jag måste verkligen satsa lite mer på skolarbete. Men jag kommer säkert att skiva en massa i sommar!
Familjen funderar på att flytta till Mallorca i ett år också... Det är inte 100% men typ... 98%. Och om det sker, så kommer jag att blogga så himla mycket mer så att ni vet vad som händer och så ;) det kanske till och med är lite roligare att läsa om.

Ensam hjärncell söker?

Vaknade idag och kände mig helt efter. Vaknade i min egen säng men visste varken tid, datum eller var jag var. Gick ut i köket och bestämde mig för att ta flingor med fil. Vad gör jag? Jag häller i mjölk och efter att jag brett en macka så hällde jag i filen också! Det skar sig otroligt mycket så jag fick ge det till hundarna. Så var det klädval. Hade sett på nyheterna dagen innan att det skulle bli 20 grader och hade börjat fixa med shorts. Men jag drar på mig mina tjockaste mjukisbyxor och går ut till kaninerna för att städa. Blir såklart jättevarmt så jag fick byta ganska snart. Inga mer skruvade saker gjordes av min hjärncell den förmiddagen eller eftermiddagen. Hoppas att det inte ska ske något mer innan jag hinner gå och lägga mig.
Min lillasyster har födelsedag imorgon! Ska ge henne Lady Gagas senaste skiva The Fame Monster och en tavla av saker hon gillar som jag ritat. Lägger in en bild på det. Blir dock spegelvänd då jag tar bilden med webbkameran.
-

Music in my heart

Musik, min musik!
Jag vill bara bli ett med det!
Känna pulsen i mitt blod
Finna ett samband mellan mitt hjärtas slag och musikens takt

Vill försvinna iväg
till världen av sound
bli någon annan
någon vars värld ser annorlunda ut

bli Billie Jean
eller den med det brustna hjärtat
eller den som funnit kärleken
bli musikens kärna

Bli en sagofigur berättad av någon med guds gåva
ses som overklig av lyssnaren
medan bara jag och skaparen vet
att allt är en verklighet

åhh vad musik kan göra
krossa ditt hjärta
och hela det igen
musiken som förändrar världen
Vad tycks? En dikt av mig som förklarar min kärlek till musik!
Har du också en dikt om musik? Maila mig till
michson1958@hotmail.com

så kanske din dikt läggs ut här med ditt namn under! (om du vill att den ska läggas ut alltså)

Mer tid än vad man vill ha?

Nu är teatern slut
det enda uppträdandet man jobbat för försvinner ut
kvar står man med tid över
något att fylla tomrummet är vad jag behöver...

Okej, kanske inte så poetiskt, skrev det på en minut... Men så vill jag beskriva den tid jag nu får över efter allt kämp med teatern! Jag vill ärligt talat inte bli en datanörd som jag varit innan. Jag vill vara mer kreativ! 
Så nu letar jag runt efter lite pysselsaker man kan göra. Och vad är inte roligare än att göra en egen tröja?! Men eget tryck på och allt! Man kan ju sy fast allt möjligt roligt och skriva texter med textilpennor. Jag har redan gjort en tröja som jag skrev på med textilpennor. Men det skulle vara så otroligt mycket roligare att utveckla det! Har redan börjat skissa på några idéer till tryck! Ska bli sååå kul! <333

Tillbaka från London!

Hej alla sötnosar! Är nu tillbaka från London! Otroligt härligt och allt!!!! Längtar tillbaka!
Jag är ledsen att inget inlägg gjorts på 300 år men det fanns ingen internet i London. Berättar mer om hur det var i ett annat inlägg. Hinner inte nu :/

Ta en bild på din dataskärm

Min kompis lärde mig nyss hur man fotograferar saker på sin dataskärm. För mac funkar detta.
Håll in cmd och shift. Klicka sen på 3. Så tar du en bild på din skärm =D

Sjuk...

Är sjuk idag :( Har huvudvärk och är helt slut i hela kroppen. Får jobba extra hårt med skolarbetet nu och inför teatern <333
Igår var jag med Lollo på forum. Jag köpte väl inget speciellt förutom en UNICEF nål och en affisch på Michael Jackson med ett rörelsemönster.

Första maj, april good bye

Nu är det första maj. Dags att vända ett blad i almanackan och titta framåt. Inte fokusera på det gamla. På torsdag ska jag åka till London med mamma =D Ska shoppa som en galning och kommer antagligen inte ha mycket pengar kvar efteråt. Men det ska bli såå skönt att få en ny garderob! Har aldrig varit där så om du har varit där och vill tipsa om något shoppingställe så kommentera gärna! =D

Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0