Svar på tal

Den här rubriken brukar man se när bloggar fått elaka kommentarer, eller hur? ;) Men nepp, inga elaka kommentarer till mig :D Vill bara klara upp lite saker ;)
.
.
Den första är Vilmas som ställde en fråga. Andra är Alice som svarar på den ;) Tänkte bara utveckla svaret lite och även svara på sista frågan.
Jo, jag tar två mediciner. Den ena är järnmedicin som jag tar då jag har lågt järnvärde. Uräcklig! Och för att svara på Saras fråga så kan jag säga att jag inte är helt säker, men att ha alldeles för lågt järnvärde är inte bra. Jag hade inte så himla lågt så för mig var det inte farligt. (Och ja, jag bor på Mallorca :) )
Den andra medicinen jag tar har flera nackdelar... Jag får INTE vara i solen! Superhemskt! Speciellt nu när det har börjat bli varmt! Jag får torra läppar av den också... Inte superkul..... Dessutom var min läkare mycket noga med att jag "Inte under några omständigheter fick bli gravid"! Han upprepade det otaliga gånger! Och som tur är så har jag inga planer på att bli det heller.... :P

Kommentarer
Vilma skrev:

HAHAAHAHAHAHH!! guuud jag trodde att du skrev att du skulle bli gravid av den!! Hjääälp.... xD <3

2011-03-31 @ 16:14:58
URL: http://vimlans.blogg.se/Namn?
Kommenterar du ofta?

E-postadress? (bara jag kommer att se det)

Har du en blogg?

Här skriver du vad du vill ha sagt :)

bloglovin
Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0