Inspirationens hand har mig i ett järngrepp!

Tillbaka ifrån Bryssel! Har fotograferat 520 bilder! Puh! Blir ett jobb att rensa och redigera bilderna. Ni får lite då när jag fixat till bilderna.
.
Jag har drabbats av en sån otrolig inspirationsattack! Jag inspireras av precis allt! Jag gör långa listor på fotoidéer, drömklädlistor och musiklistor. Jag rotar igenom garderoben och hittar nya kombinationer, jag vill sätta mig ner och rita (har dock inte gjort det) och letar likt en galning igenom spotify efter ny musik! Jag känner ett sug efter att dra ut och springa för att leta efter min kondition som flugit sin kos! Jag vill inköpa en longboard och lära mig åka på den!
.
Kanske är det vetskapen om att min tid på Mallorca inte varar så mycket längre. I sommar åker jag hem! Tiden har verkligen spurtat förbi och jag vet inte var den tog vägen! Det känns som att det var igår jag kom in genom Svenska Skolans portar för första gången. När jag tittar mig om i lägenheten så minns jag tydligt hur den såg ut utan möbler. Då vi endast hade en liten fat boy att sitta på!
.
Nu ska jag verkligen ge allt den sista tiden här! Njuta av varenda sekund! Njuta av varenda bris, kall som varm! Och nu ska jag verkligen försöka få ut det bästa av min inspiration! För vem vet hur länge den stannar??
.
Så mycket idéer att det knappt får plats i huvudet ;)

Kommentarer
Hanna!! XD skrev:

Alla kommer sakna dej smarta lilla flicka!!!!! hur ska 8:an klara sej utan din Wikipedia hjärna!?!? :O vi kommer nog få IG hela högen! ;) <33333333333333333

2011-03-19 @ 19:11:19Namn?
Kommenterar du ofta?

E-postadress? (bara jag kommer att se det)

Har du en blogg?

Här skriver du vad du vill ha sagt :)

bloglovin
Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0