En blodig historia

Var hemma igår ifrån skolan p.g.a. näsblod. När jag blöder näsblod blöder jag inga små mängder. Nej, jag blöder rejält, det strömmar ut. Men vanligtvis brukar jag få stopp på det inom 10-15 minuter. Men inte denna gång. Igår fick jag stopp på det tillslut. Men inte idag. Jag åkte ändå till skolan fastän jag börjat blöda igen på morgonen. Jag tänkte att det skulle sluta.
Men nejdå! Jag tänkte att det borde ju sluta blöda efter en timmes tryckande över näsan. Men plötsligt ser jag suddigt i ena ögat. Jag blinkar bort det och när jag tittar på servetten jag torkat ögat med är den ljust rödfärgad.
Pappa hämtade mig och körde mig till sjukhuset. Där var det inte så mycket liv över att jag hade gråtit blod. Inte heller hade jag själv tyckt att det var så farligt. Ögon- och nässystemet sitter ju ihop. De brände mig (tror jag, är osäker på vad de sa att de gjorde) i näsan. Gjorde himlars ont. Men nu får jag inte gå på fotbollsträningen eller någonting! Får väl vara duktig flicka och sitta hemma och jobba, om jag nu orkar.Kommentarer
Lollo <3 skrev:

Stackre! <3 :( Men kmr du ihåg i Idre när du typ blödde HUR mkt som helst? :P Saknar dig min lilla ängel! <3 <3

2010-10-28 @ 20:00:18
URL: http://looan.blogg.se/
FRIDA HJÄRTA KEVIN skrev:

Vinnaren av ett presentkort på 300 kr hos talkingclothes.se är nu utsedd. Gå in och se om det var du som vann! :D

2010-10-28 @ 21:07:28
URL: http://HTTP://FRIDASJOBLOM.BLOGG.SE
Michael Jackson [Minnesblogg] skrev:

SV: Nej vad Häftig idé!, Själv ska jag nog inte iväg någonstans men ska göra en Halloween fotografering med några kompisar och lyssna på Thriller om och om igen såklart! ;)

2010-10-29 @ 13:12:41
URL: http://thekingofpop.webblogg.se/Namn?
Kommenterar du ofta?

E-postadress? (bara jag kommer att se det)

Har du en blogg?

Här skriver du vad du vill ha sagt :)

bloglovin
Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0