Bortkörda!

Så då drog vi ut på stan för att hitta en restaurang att äta på. Vi hittade ett ställe som verkade ha en bra meny. Vi hade inte med oss hundarna så vi gissade att det skulle bli lättare att få ett bord. Mitt i samlingen av bord såg vi ett bord som var tillräckligt stort för oss på 7 personer. En servitör hänvisar oss till bordet och vi har precis satt oss när en annan servitör kommer fram till oss.
Han sa något till pappa som jag inte uppfattade riktigt (då jag inte lyssnade). Men jag hörde pappas uppröra röst och tillsist hur han med hög röst sa "We will never come back here! This are not our problem, it's yours!"
Tydligen hade chefen sagt åt sin servitör att han inte ville ha kvar oss där. Så han hade sagt något om att vi var ett för stort sällskap. Men gud! Det fanns ju till och med ett bord färdigställt för en grupp i våran storlek! Pappa trodde att det hade något att göra med att de tidigare haft ett stort sällskap som inte betalade tillräckligt.
Men då gick vi till ett sushiställe och fick jättegod mat. Och bara det faktum att de gav oss ett bord, gjorde att de gick en väldigt hög dricks ;)

KommentarerNamn?
Kommenterar du ofta?

E-postadress? (bara jag kommer att se det)

Har du en blogg?

Här skriver du vad du vill ha sagt :)

bloglovin
Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0