Prinsessan Diana Spencer

Började titta på en film med familjen. Det utspelade sig under prinsessan Dianas död. Men det blev för jobbigt att jag inte orkade titta klart.

Bild: Michael Jackson överlämnar presenter till Diana
Diana var gift med Charles, prins av Wales mellan 1981 och 1996. Median följde henne hack i häl även efter skilsmässan. Diana sa att hon inte var en offentlig person, hon hade bara varit gift med prinsen av Wales, och ville inte ständigt bli förföljd. Men när Diana försökte återfinna kärleken så var jakten på en story enorm för alla paparazzis. Den 31 augusti 1997 blev hon och en man som sades vara hennes pojkvän (med namnet Dodi Fayed) förföljda av paparazzi-fotografer. De körde fort för att bli av med paparazzina. Men i en tunnel så kraschade bilen i väggen. Mannen dog på en gång men Diana fördes till intensiven där hon senare avled. Detta blev ett tungt slag för hela Wales och världen.
Rest in peace Diana
Pressen gick genast ut med meddelandet "Diana dog p.g.a. rattfylla!". Men även om mannen som körde var full så hade han kunnat undvika att krascha. Han hade aldrig behövt gasa om inte de blivit jagade av paparazzina.
Var det medians fel att Diana dog? Vi vet i alla fall att de gjorde hennes liv otroligt jobbigt. De förstörde hennes liv! Sen om de avslutade det kan man ju spekulera i.
Men median förstörde inte bara hennes liv. De har förstört så många andra kändisars liv. Kändisar som inte kan träffa en kille utan att det skyltas stort. Och den sanna historien går ju också sällan fram. En träff med en gammal tjejkompis förvrängs till rubriker som "Dejtar tjej: Nu bevisat, är Homosexuell, Otrogen mot pojkvän". Ett exempel på hur det kan se ut.
Enligt mig är median skit. Visst kan det vara kul att läsa skvallertidningar men man kan läsa så mycket annat! Dessutom kan ju median skriva om SANNA saker!
Damn the stupid press, who make a wrong picture of the real world!

KommentarerNamn?
Kommenterar du ofta?

E-postadress? (bara jag kommer att se det)

Har du en blogg?

Här skriver du vad du vill ha sagt :)

bloglovin
Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0