Bilolycka

Hade gjort ett långt inlägg om vad som hände idag då. Internet kraschade! Kanske inte så konstigt när man åker bil :/ Men i alla fall. Kortfattar det hela. Vi var på väg ut Stockholm på väg till mormor för att fira midsommar. En bil en bit framför oss kraschade in i en däckhög på sidan av vägen. Bilen stannade kvar på vägen i alla fall. Detta var bara en bit framför oss. Jag missade kraschen men mamma såg ett dammoln ifrån sin plats på passagerarplatsen. Bilen blev väldigt tillknycklad på framsidan av bilen. Det fanns bara en passagerare i bilen. Hon såg ut att vara runt 20 års-åldern. Hon var inte skadad men chockad och grät. Mamma gick ut och hjälpte henne ringa 112. Resten av familjen stannade i bilen. När brandbilen kom åkte vi. Resan fortsatte och nu är vi nästan framme hos mormor. Vet inte hur internet är där så jag kan inte lova att jag kommer att blogga så mycket (om det blir fint väder bloggar jag inte heller mycket). Men om det är bra internet och det regnar så kommer jag att blogga ;)
Ha det bra och kör försiktigt!

Kommentarer
Veronica svarar skrev:

Usch obehagligt med olyckor, händer ju tyvärr alltför ofta nu i dessa tider. Midsommar och mycket trafik och allt. Hoppas du får en finfin midsommar hos mormor :)

2010-06-24 @ 20:22:01
URL: http://livetivitavillan.blogg.se/
M.J || Memory to King of Pop || M.J skrev:

Hej vännen :)

Vet att du läste min blogg förut, innan jag la ner den. Vet dock inte om du gör det nu, men utifall du fortfarande tycker om den, så vill jag bara meddela att den är igång igen :D

L.O.V.E Memory to King of Pop ♥

2010-06-25 @ 15:21:46
URL: http://memorytokingofpop.blogg.se/
aye skrev:

Hej

Var med & tävla om en goodiebag på min blogg.

Den innehåller snmink,hårprylar & parfym. Delta gör du genom att klicka på länken nedan.

http://ayealfayadh.devote.se/blogs/5161742/ny-taevling---vinn-en-goodiebag-.htm#WriteComment

Lycka till // Ayealfayadh.devote.se

2010-06-26 @ 21:57:53
URL: http://ayealfayadh.devote.seNamn?
Kommenterar du ofta?

E-postadress? (bara jag kommer att se det)

Har du en blogg?

Här skriver du vad du vill ha sagt :)

bloglovin
Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0