3 böcker på 1 vecka

Har nu läst ut 3 böcker på 1 vecka! Tänkte tipsa lite om de :)
1. Svart ängel av P.C Cast & Kristin Cast
.
Boken handlar om Zoey som en dag blir märkt att bli vampyr. Hon får flytta till "Nattens hus", en skola för blivande vampyrer. Hon upptäcker snart att hon är annorlunda de andra vampyrerna och hon dras in i den ena händelsen efter den andra.
Boken är den fjärde i serien House of night. Det finns sju i serien varav 4 är översatta till svenska. Just nu går jag och längtar förtvivlat efter den femte boken!
Serien är otroligt bra och ett måste för alla vampyrälskare! Boken är skriven i jag-form och med en känsla av att hon berättar direkt till en. Måste vara otroligt bra på bokband! Boken får helt enkelt 5 av 5 smileys!
;) ;) ;) ;) ;)
2. Expert på att rodna av Katarina Von Bredow
.

Boken handlar om Natalie som flyttar ut på landet då hennes mamma ska flytta ihop med sin pojkvän Bo. Natalie måste byta skola och lämna sin bästis Maja. Men snart inser hon att hon är förtjust i Bos son Jerker.
Boken var lite seg i början. Senare blev det dock bättre. Katarina är en duktig ungdomsförfattare och lyckas fånga känslor på ett väldigt bra sätt. Dock ger jag den ändå 3 av 5 smileys, värd att läsa.
;) ;) ;)
3. Försvara dig, kvinna! av Lisa Sliwa

Detta är en bok om självförsvar. Lisa berättar om hur du försvarar dig bäst vid ett överfall, uppför dig så att du slipper bli överfallen och vad du bör tänka på när du t.ex. shoppar. Den är väldigt bra och väldigt beskrivande. En bok ALLA tjejer bör ha läst! Dock vet jag inte hur lätt det är att få tag på denna bok. Den trycktes på 80-talet och jag vet inte ens om den fortfarande trycks. Men om du kan få tag på ett ex, gör det! 5 av 5 smileys!
;) ;) ;) ;) ;)

Kommentarer
josefine skrev:

andra inlägget i kategorin SJÄLVKÄNSLA uppe i bloggen nu! Vad tycker du? :)

2010-07-29 @ 17:46:13
URL: http://technicolor.blogg.se/
angelica skrev:

sv håller med! den blir de :)

2010-07-29 @ 19:20:26
URL: http://fleratimmar.blogg.se/
FRIDA HJÄRTA KEVIN skrev:

Jag har lagt upp vinnaren av dagens blogg nu, gå in och kolla om det blev du! :D

2010-07-29 @ 23:27:50
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
FRIDA HJÄRTA KEVIN skrev:

SV; Ja, visst är dom? :D

2010-07-30 @ 19:32:10
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
josefine skrev:

skulle du kunna rösta på mig i veckans blogg? Här är inlägget http://feliciaaulen.blogg.se/2010/july/tavling-veckans-blogg-rosta.html#comment.

2010-07-30 @ 19:56:40
URL: http://technicolor.blogg.se/Namn?
Kommenterar du ofta?

E-postadress? (bara jag kommer att se det)

Har du en blogg?

Här skriver du vad du vill ha sagt :)

bloglovin
Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0