Tisdagsshopping

Idag är det ledigt från skolan. Och tack och lov var affärerna öppna idag så jag hade något att göra idag. Skulle köpa lite julklappar var det tänkt. Men jag hittade ingenting :( Har fått en liten vision av vad som ska köpas, men som sagt, inga julklappar köpa än....
Dock skulle jag och mamma leta efter någon snygg klänning till mig att ha vid lite finare tillfällen. Klänningarna som finns i min garderob är ytterst sommriga tubklänningar. Men så bytte mamma av med pappa så han gick med mig runt i affärer. Det roliga är att när pappa väl kommer in i en affär, då blir han plötsligt modemedveten! Han vet vad som är för tantigt, vad som bara inte funkar, han känner min stil ganska bra.
Han tog upp en klänning och sa att den var superhäftig. Jag gav den en blick och tänkte no way. Då började han måla upp hur det skulle se ut. Han sa ungefär såhär: "Men så har du ett par tights till den. Så dina stövlar och en kort jacka." Plötsligt hatade jag inte den där klänningen längre!
.
Men jag köpte inte just den klänningen. Jag köpte en annan inne på New Yorker. När pappa höll fram den var jag trött på att springa runt i affärer och testa klänningar som såg ut som häxkostymer. Så jag tog den till omklädningsrummet, och den såg faktiskt inte så hemsk ut på. Jag vart faktiskt riktigt kär i den.
Så nu hänger den inne i min garderob. Fick ingen bra bild på den så jag struntar helt i att lägga in en bild på den. Men den hamnar säkert på någon framtida bild som hamnar på bloggen ;)

KommentarerNamn?
Kommenterar du ofta?

E-postadress? (bara jag kommer att se det)

Har du en blogg?

Här skriver du vad du vill ha sagt :)

bloglovin
Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0