Lucia!

Igår var Lucia ett faktum som man inte kunde missa!
När vi kom till skolan lussade de små barnen på dagis för sina föräldrar. Vi fick stå på sidan och titta på. Det finns inga ord för hur söta de är! Sen hämtade en minibuss oss från 6-9:an och vi åkte till ett Hilton-hotell för att lussa. Så hem till skolan igen, äta en sen lunch halv 2, och så ha en genomgång för hur luciatåget skulle se ut när vi skulle till Ikea.
Vid 6 tiden var vi på Ikea och lussade. Efteråt fick vi varsin julbock och en påse tomteskumm som tack. Sen åt jag en middag bestående av tomteskumm och en leverpastej macka.
.
Så vid halv 8 samlades vi. Och lite efter 8 började vi gå tåget mot Placa Cort. Det var en riktig upplevelse som jag kommer att minnas lääänge länge! Allt var så vackert. Belysningen var jättevacker och allt var verkligen genomtänkt. Nästan så att man fick en tår i ögat när vi sjöng Hallelujah, trotts att man redan hört den så många gånger. Saga var fantastisk som Lucia! Jag vart riktigt imponerad när hon läste upp sitt tal på Katalan och gjorde det så bra (jag kan ju inte Katalan, men det lät himla bra i alla fall ;) )
.
Det var inte så jättebra/många bilder, men här är i alla fall the best av bilderna jag har.
Söt tärna med Lucian i bakgrunden
Och så en galen tärna ;)
Väntar på att få börja gå
Och så är vi iväg...

...och på plats

Kommentarer
Sara skrev:

Gud såå vackert! :D

2010-12-16 @ 22:19:18
Michael Jackson [Minnesblogg] skrev:

SV: Haha, Håller med efter Michael vill man bara ha ännu mer! :D

2010-12-17 @ 16:21:00
URL: http://thekingofpop.webblogg.se/Namn?
Kommenterar du ofta?

E-postadress? (bara jag kommer att se det)

Har du en blogg?

Här skriver du vad du vill ha sagt :)

bloglovin
Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0