Filmkväll

Igår saknades Linn i skolan. Då vi bara har lektioner med henne på fredagar blev det på något sätt så att vi inte hade någon lärare den dagen. Vi hjälptes åt lite med att göra prov till 4-5:an men sen gick vi ändå in och hade som planeringen sa, svenska. Jag blev vikarie för den lektionen. Lät alla skriva lite som de ville och sedan hade vi olika lekar, t.ex. musikquiz. SO passet tog Alice över med starka tag. Hon gjorde till och med ett PROV till oss! På eftermiddagen såg vi på "På andra sidan häcken". Det var ett bra tag sedan jag såg den! Men den är för mysig! XD

Sen åkte jag, Hanna och Alice till PP och köpte godis och ingredienser till pizza (vilket innebar en färdig botten och skinka, ost och champinjoner). Så åkte vi hem till Alice och gjorde collage. Pizzan vart ganska lyckad, smakade annorlunda men var ändå god :D Sen satte vi oss vid "She's the man" och åt snacks :) Vi såg även på en film om teater under andra världskriget och så ett par avsnitt av "Playa del sol". Vilket var jätteroligt då den är inspelad bara en liten bit ifrån där vi satt och tittade på den! Sen somnade vi på madrasser ute i vardagsrummet.
Hanna och Alice försöker välja; röda bär eller torkade frukter?


Jag och Hanna vart glada över den långa godiskorridoren :D

Men vi höll oss borta ifrån det svindyra godiset, hittade en chokladask som kostade hela 18 euro! (180 svenska riksdaler)


Kvällens dryck till Pizzan. Det läskiga är att ju oftare man dricker det, desto godare blir det :S


Godisskål a la Hanna!

Närbild på pizzan ;)

Torres tittade fram under bordet i förhoppning om att få en liten smakbit av den underbara pizzan :)

Kommentarer
Anonym skrev:

Hejsan kika gärna in hos mig och ställ en fråga till örebros näst största bloggerska! frågestunden avslutas ikväll 22:00, så skynda in!:)

2010-12-05 @ 18:35:38
URL: http://kriistiinjonsson.blogg.se/
Vilma skrev:

Moooa, moa,moa iiiiinnnttteeee dricka redbull!!! äääääckligt juuu faktiskt! x) hihihiih <333

2010-12-07 @ 17:50:48
URL: http://wiipp.blogg.se/Namn?
Kommenterar du ofta?

E-postadress? (bara jag kommer att se det)

Har du en blogg?

Här skriver du vad du vill ha sagt :)

bloglovin
Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0