29:e... tja var dag tillhör en historia

Men historien om den svenska flickan i Palma på Born har inget spännande med sig den 29:e december 2010.
Jag sov till halv 1 idag (brukar bli väckt senast 12) och åt frukost bestående av ett par rostade mackor, ena med ost och andra med leverpastej (intresseklubben antecknar ;) ) Så gick jag ner till mitt rum, duschade och städa skrivbordet lite. Men golvet ser fortfarande ut som 3:e världskriget! Borde ta tag i övrigt område ägt (eller i alla fall bebott) av mig. Vem vet när man får oväntat besök (eller väntat besök).
I alla fall så har jag tittat på National Geographic chanel (stavning?) och Tim Gunn's guide to style. Så gick jag och mamma ut och powerwalkade. Planerar att dra ut och åka inlines längst strandpromenaden imorgon.
.
Och snart är det nyår! From 2010 to 2011! Ska gå in i det nya året med planen att göra 2011 till the best year ever! Den första januari kommer Johanna ner till Mallis! För att bo här i ett halvår. Minns gamla tider då vi var näst intill bästisar. Ska bli himla kul! Då utökas 7:an på skolan från 2 pers till 4! Me, Hanna, Johanna och Malin! Snacka om Girl power i klass 7 ;)
Slappdag i soffan (dock var Alice inte med :/ )

KommentarerNamn?
Kommenterar du ofta?

E-postadress? (bara jag kommer att se det)

Har du en blogg?

Här skriver du vad du vill ha sagt :)

bloglovin
Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0