Shoppingtips

Höstmodet är här och man vill ut i affärerna för att fynda och skapa en egen stil! Jag tänkte dela med mig av riktlinjer jag brukar använda mig av när jag shoppar. Som sagt, riktlinjer. Följ vissa, följ de inte alls, följ alla. Det är ditt shoppande och du bestämmer helt själv vad, när och hur du ska köpa saker!

Titta på prislappen INNAN du provar plagget. Provar du ett plagg så finns det en risk att du blir förälskad i det. Och tänk då om din plånbok inte klarar av priset! Det är alltid jobbigt att ta farväl av ett plagg du är stormkär i.
Ta inte på dig de krångligaste kläderna när du ska ut och shoppa. Även om den där tröjan är så himla snygg så kanske det är smartast att välja ett plagg som är lätt att få av sig när man provar kläder. Använd istället det där supersnygga plagget när du ska ut och äta middag med kompisarna eller till skolan eller arbetet.
Titta i reahyllorna först när du kommer in i en affär. Ofta så hittar man snygga saker där och då för ett lägre pris!
Är du osäker på om du vill ha ett plagg så fundera hellre en stund. Be att få lägga undan det och fundera medans du letar igenom andra affärer. Du kanske hittar ett mycket snyggare plagg någon annanstans. Och om du bestämmer dig för att ha det, då är det ju bara att gå tillbaka.
Titta längst in i affären och titta igenom alla galgar. De snygga plaggen tar slut snabbt nära ingången. Men härbak är det inte alla som orkar ta sig in!
Fall inte för lätt för ett erbjudande. Ibland lurar de dig med ett erbjudande som inte alls är värt två av något. Behöver du verkligen två par jeans? Har du inte två par redan hemma?
Hoppas att dessa tips kan hjälpa dig i jakten på din höstoutfit! Lycka till!

Kommentarer
Wiipp skrev:

Suuuper braaaaaaaaaaaaaa tips!! :DDD Kmr jag defenitivt följa ;) Puss älsk <33

2010-08-26 @ 19:55:23
URL: http://wiipp.blogg.se/Namn?
Kommenterar du ofta?

E-postadress? (bara jag kommer att se det)

Har du en blogg?

Här skriver du vad du vill ha sagt :)

bloglovin
Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0