H2O

Nu för tiden köper kvinnor produkter för att se yngre ut, för att då ner i vikt eller för att leva längre. Men tänk hur mycket pengar kvinnor varje år lägger ner på det! Men tänk om lösningen i själva verket näst in till är gratis och finns hemma i dig kran!
Vatten du dricker åker till levern som omvandlar vattnet till blod. Dricker du mycket vatten så får du tunnare blod och i längden är det mindre chans till blodproppar.
Vatten hjälper till att ta bort döda husceller vilket leder till fräsch hud.
Vatten hjälper till att skölja bort fett i kroppen.
De som inte dricker vatten utan t.ex. läsk till måltider löper lika stor risk att få en hjärtattack som någon som röker!
OBS! Att dricka mycket vatten må vara hälsosamt. MEN! Du får inte göra det till en tävling! Dricker man FÖR mycket vatten kan man få sjukdomar som kan vara livshotande! Men det krävs enorma mängder vatten för att få dessa sjukdomar. Så drick mycket vatten! Men gör det inte till en tävling!

Kommentarer
Looan skrev:

Sv: Haha, nej jag e inte ledsen! ;) Elr lite eftersom du har flyttat -.- Men annars e det bra! :D Jag vet inte vrf men jag får bara upp det i huvudet och då blir det den texten! ;D Saknar dig enormt! :D Kom hem!!

Puss <3 <3 <3 <3

2010-08-29 @ 19:56:42
URL: http://looan.blogg.se/
AMANDA FALK skrev:

2010-08-29 @ 22:27:13
URL: http://amandafalk.se
AMANDA FALK skrev:

Vatten är verkligen hur bra som helst :D jag har föresten hört att det dock inte är bra att dricka på kvällen innan man ska sova för då lägger det sig i kroppen så det blir mycket vätska i den och kroppen lixom "svullnar" lite om du fattar?

Sv: Åh, musik är bra att ha, bland det bästa i väskan ;-)

Ha en fortsatt mysig söndagskväll & hoppas du får en bra start på veckan imorgon!

2010-08-29 @ 22:28:08
URL: http://amandafalk.se
Sweet Life Style skrev:

precis, helt rätt inställning!

2010-08-30 @ 00:11:28
URL: http://sweetlifestyle.se
Haval B Aziz skrev:

Hej, haft en bra dag? hoppas det :).. besök http://havii.blogg.se/2010/august/veckans-blogg-tavling.html och var med på veckans tävling. Pöss på..

2010-08-30 @ 12:51:42
URL: http://havii.blogg.se/Namn?
Kommenterar du ofta?

E-postadress? (bara jag kommer att se det)

Har du en blogg?

Här skriver du vad du vill ha sagt :)

bloglovin
Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0